Известие

Collapse
No announcement yet.

Максимална скорост при 146 JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Начи газзз смело и безотговорно на пета Ако 160 на баир ми се сторят малко, викаш да върна на четвърта
    Alfa Romeo 146 1.9 JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от minddwell
      Начи газзз смело и безотговорно на пета Ако 160 на баир ми се сторят малко, викаш да върна на четвърта
      Върни на 3-та направо
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

хахахаха тва беше добро
        не че не съм включвал от четвърта на първа вместо на трета.. психо - ефекта беше покъртителен, не знам как не се отвориха еърбеците

Comment

Браво, продължавай да експериментираш.
          sigpicex
          147Q2
          300bhp/606nm
          Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Първоначално публикувано от minddwell
            хахахаха тва беше добро
            не че не съм включвал от четвърта на първа вместо на трета.. психо - ефекта беше покъртителен, не знам как не се отвориха еърбеците
            Ти мани еърбеците,добре че кутията не е влезнала вътре при теб,да види кой кара и да го напсува

П.С.На Бобо Бравата,преди да сложи чипа спираше на 190
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ааааа, аз с рейсъри и магове не ща да си играя

Comment

А как са тия JTD-та от 0 до 100? Има ли общо със заводските данни.
                Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                Mazda 6 2.3 2005
                sigpic

Comment

Ми да ти кажа, оная вечер от Люлин към центъра от светофара преди тунела до средата му бях със 110.. имах чувството, че е доста по малко от 10.5 сек, колкото го дават по книга.. Но със сигурност се заблуждавам де Дърпат бе, мамицата им! Хем могат да вървят бавно и тежко като лимузини, хем летат като изтребители.

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77
                    Първоначално публикувано от galinves71
                    от старите хора и от дебелите книги знам че на дизелаците нее желателно да им достигнеш точка на кипене защото ремонта е колкото на 3 т.спарка
                    Старите хора са ти говорили за старите Дизели
                    А дебелите книги са ги писали за тях
                    Сега вече самите производители ги правят... бая под максималните и същинските им възможности, точно с тази цел... да са надеждни.
                    аабе мое и дан съм прав ама мое и да съмщот един комши си купи фиат брава със същия мотор 2001г и той викаше много бяга на бензинките по магистралата им вземам акъла,колкото пише на километража я гоня ама при последния разговор с него като го питах къде е колата нещо му стана кофти и измърмори че като сее прибирал от варна нещо и станало в кушията и сега му искали много кинти за ремонта,затуй дизел по-бавно

Comment

Working...
                    X